įrašai: Visos tinklaraštininkės sako „Heyyyy“... Sveiki? Ponios? Šis įrašas netyčia virto šiokiu tokiu lyčių karu. Kim Krause Berg rašė apie tai, kad moterų technologijų tinklaraštininkės nėra pripažintos, o aš sakiau, kad taip yra todėl, kad jų nėra tiek daug, todėl atpažinti yra labai mažai. Šis įrašas buvo gana švelnus, atsižvelgiant į tai, kiek pykčio jis sukėlė, bet vis dėlto tai buvo mano pirmasis bandymas užimti poziciją prieštaringų požiūrių tema. Ei, aš rašau tinklaraštį! Atkreipkite dėmesį į mane! Šis įrašas turi abejotiną išskirtinumą – pritraukia mano pirmą kartą nusileidusį nykštį.
Matyt, kai kuriems mūsų skaitytojams/tinklaraštin B2B el. Pašto sąrašas inkams nerūpėjo išgirsti, kaip juos vadinu dėmesio kekšėmis. O gerai. Vis dar manau, kad tinklaraštininkai (taip pat ir aš) yra dėmesio kekšės. Susitvarkyk. ;P A-sąrašas ir mėlynosios apykaklės dienoraščiai . Tai vienas iš mano mėgstamiausių pranešimų, nes gavo 17 nykščių aukštyn ir 13 nykščių žemyn, o grynasis pelnas yra 4. Tai gana įspūdinga. Aš vis dar laikausi savo pagrindinės žinios, t. y. kad „A-List“ tinklaraštininkai egzistuoja ir kad ne kiekvienas tinklaraštininkas gali jais tapti per 90 dienų.
Jaučiuosi šiek tiek kvaila, kad mane priviliojo Jasonas Calacanis, bet vėlgi, jis gana gerai sugebėjo pritraukti dėmesį (nesvarbu, ar tai būtų gerai, ar blogai) (atrodo, pastaruoju metu jis nurimo – galbūt jis užsiėmęs bandymais). nučiulpti Mahalo). Ronas Paulas yra 2008 m. gyvatės lėktuve . Niekada nepasiseka – kalbate apie politiką ir galiausiai maišote puodą, ypač kai lyginate populiarų politiką su B klasės filmu apie mirtinas gyvates skrendant iš Havajų į Los Andželą. „Google“ generavimas – bendras nusivylimas .
Tiesiog būk savimi! Poliarizuojantys
-