Tikėtina, kad nei vienas

Accurate, factual information from observations
Post Reply
zihadhasan010

Tikėtina, kad nei vienas

Post by zihadhasan010 »

, nei kitas svetainė nepadarys ar sugadins tarptautinį reitingą, bet vis tiek pasirinkčiau šį kelią. Tarptautinės paieškos kalbos vartojimas ir rašyba Tačiau kai kurių paieškų metu pastebėjau, kad beveik visos anglų kalbos užklausos google.ae pateikia angliškas svetaines. Dažniausiai tai yra .com (dėl .com domenų dominavimo), bet mačiau ir .co.uk bei .com.au svetainių reitingavimą. Tai man rodo, kad būtų galima reitinguoti anglų kalbos terminus google.ae naudojant bet kurį ALD, jei kalba yra anglų kalba.

Geografinis taikymas .me plėtiniui į Vidurinius Rytus Ta Telefono numerių biblioteka i viskas, žmonės! Tikimės, kad tai bus naudinga, o jei galvojate užduoti klausimą apie geografinį taikymą ar tarptautines problemas, kodėl gi pirmiausia peržiūrėkite šias nuorodas! Paprastai manau, kad „Google“ bando elgtis logiškai. Kadangi 2007 m. pradėjau tyrinėti SEO, visos teorijos buvo prasmingos. Taigi, artėdamas prie naujų problemų, stengiuosi jas logiškai apgalvoti ir analizuoti, kodėl „Google“ taip pasielgtų! Paskutinė mano problema iškilo balandžio pradžioje, kai praradau kai kuriuos pagrindinius reitingus „Google“.

Kai pastebėjau, kad mano reitingai dingo, pradėjau tyrinėti, kodėl. Atrodo, kad „Google“ perklasifikavo visas (arba daugumą) mano nuorodų į healthplanone.com/index.html. Man tai ypač įdomu, nes svetainė visada buvo .asp, o pastaruoju metu .aspx. Tačiau dėl kažkokios nežinomos priežasties „Google“ žiniatinklio valdytojo įrankiai man sako, kad turiu 100 nuorodų, nukreipiančių į healthplanone.com/index.html. Bet palaukite, tai bus dar geriau. Kai pradedu gilintis į šią problemą, pradedu tyrinėti, iš kur atsiranda šios nuorodos ir kur jos nurodo.
Post Reply